Nieuws

Nieuws

Via deze pagina proberen we u op de hoogte te houden van actualiteiten. Het nieuws is ook te volgen via:

http://www.horsetelex.nl/sponsors/profile/298

In voorjaar 2014 is de bij ons gefokte Gotcha-Utopia (Ziësto uit de elite merrie Allure Utopia v Uphill) goedgekeurd voor het KWPN. Gotcha-Utopia heeft hier een zeer evenwichtige beoordeling gekregen met voor alle onderdelen een 8. Van zijn moeder, Allure Utopia, is een zeer mooi moederrapport opgemaakt.

Gotcha-Utopia is in eigendom van de Pretendenthoeve van de familie G.W. van Norel uit Wapenveld en is daar ook beschikbaar: www.pretendenthoeve.com. Wij hebben zeer veel vertrouwen in zijn fokkerij en hebben een aantal merries drachtig van Gotcha-Utopia. In het foto-album zijn een aantal foto’s van Gotcha-Utopia aanwezig.

Tijdens de centrale afstammelingenkeuring in augustus 2014 heeft de hengst Expression een mooie collectie veulens getoond. Hier was Joie de Vivre Prins aanwezig. Zijn moeder is de elite NMK-merrie Chapeau! Prinses. Joie de Vivre Prins werd uitgenodigd voor de definitieve plaatsing en is daar nipt 2e geworden.

Tijdens de Veulenveiling in Dronten in september 2014 is Jambalayaa-Utopia succesvol verkocht. Jambalayaa-Utopia is een volle zus van Allure-Utopia, de moeder van Gotcha-Utopia.